MOOD:TAVARATALOT & SUPERMARKETIT

TEE UUSISTA ASIAKKAISTASI KANTA-ASIAKKAITA

Kun muutat asiakaskokemusta, muutat lopputulosta. Jotta saat asiakkaasi palaamaan, sinun tulee täyttää heidän odotuksensa, joka päivä. Me Moodilla autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja yhdistämään jokaisen asiakaskokemuksen osa-alueen siten, että sen elementit toimivat yhdessä tarkoituksellisesti ja tarkoituksenmukaisesti.

MUSIIKKI

Voit huoletta käyttää musiikkiratkaisujamme, sillä meillä on lupa-asiat kunnossa. Ei väliä minkä ratkaisun valitset, toimittajana me hoidamme lain mukaiset musiikki- ym. materiaalin kopiointimaksut tekijänoikeusjärjestöille ja oikeudenhtijoille. Asiakkaana vastaat vain esityspaikkakorvauksista.

Lue lisää

DIGITAL SIGNAGE

Näe mahdollisuutesi. Hyödynnä visuallisuuden voima ja anna brändisi näkyä Moodin digital signage -ratkaisujen avulla..

Lue lisää

ÄÄNIVIESTINTÄ

Rohkaise asiakkaitasi impulssiostoksiin. Yhdistä kohdistetut viestit ja oikeanlainen musiikki ja vaikuta asiakkaittesi ostopäätöksiin.

Lue lisää

TUOKSU

Täydennä myymäläkokemusta käyttämällä taustatuoksua, joka vahvistaa brändiäsi. Edistä tuotteiden myyntiä tai korosta kausituotteita. Erottaudu kilpailijoistasi tuoksumarkkinoinnin avulla.

Lue lisää

ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Mahtava musiikki ansaitsee laadukkaan äänentoiston. Täydennä asiakaskokemus kohtuuhintaisilla ja luotettavilla, kaupalliseen ympäristöön suunnitelluilla laitteilla, joita löytyy mm. Klipshin ja Bosen valikoimista.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle Mood:MEDIAN avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.