MOOD:MAJOITUSPALVELUT

SAA HEIDÄT VIIHTYMÄÄN JA VIIPYMÄÄN

Vieraat ovat aina tulossa ja menossa. Houkuttele heidät palaamaan luomalla kiehtova, kaikkiin aisteihin vetoava asiakaskokemus, joka jää mieleen. Oikea ääni, kuva ja tuoksu voivat yhdessä luoda ainutlaatuisen tunnelman, joka ilmentää brändiäsi ja puhuttelee asiakaskuntaasi saaden heidät viihtymään ja viipymään.

MUSIIKKI

Oikealla musiikilla vaikutat asiakkaidesi viihtymiseen. Mood tarjoaa useita eri taustamusiikkiratkaisuja. Voit valita suoratoistoratkaisun, valmiit musiikkikanavat, luoda itse omia soittolistoja tai antaa musiikkisuunittelijamme luoda brändillesi taustamusiikin mittatilaustyönä.

Lue lisää

DIGITAL SIGNAGE

Luo näyttöjen avulla miellyttävä ilmapiiri. Tiedota ja viihdytä. Selainpohjaisen sisällönhallinnan ansiosta käyttö on vaivatonta ja tehokasta.

Lue lisää

TUOKSU

Tuoksumarkkinoinnin avulla voi herättää tunteita sekä luoda tunnelmia ja siten vaikuttaa asiakasviihtyvyyteen. Moodilta tuoksuratkaisut kaiken kokoisille tiloille.

Lue lisää

ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Asiantunteva ja ammattimainen suunnittelu sekä asennus takaavat parhaan mahdollisen äänentoiston. Hyödynnä alan johtajien, kuten Klipschin ja Bosen, kohtuuhintaisia ja luotettavia kaupallisia äänentoistolaitteita.

Lue lisää

MOOD & BOSE

Mahtava musiikki ansaitsee laadukkaan äänentoiston.

Moodille on tärkeää voida tarjota yrityksellesi ja liiketoiminnallesi sopiva taustamusiikki sekä äänentoisto. Juuri siksi teemme yhteistyötä Bosen kanssa. Bose on maailmanlaajuisesti tunnustettu huippumerkki kaupallisten äänentoistoratkaisujen alalla.

Laatu, jonka asiakkaat voivat kuulla – ja jota he odottavat.
Tutkimukset osoittavat, että kuluttajat tunnistavat laadukkaan äänenentoiston. Bosen avulla voit muokata äänikokemusta ja saada kaiken irti investoinnistasi.

HINTA ja LAATU
Bose-tuotteiden suurimpana maailmanlaajuisena jakelijana Mood pystyy tarjoamaan asiakkailleen Bose Professional -tuoteperheen tuotteita kohtuuhinnalla. Mood ja Bose ovat työskennelleet yhdessä yli 20 vuotta. Tiivis yhteistyötiimimme tuottaa maailmanluokan äänentoistoa ammattitaidolla..

PARANNA TUOTEKUVAASI
Kuten vanha sanonta kuuluu, sinä olet yrityksesi keulakuva. Bose on laajalti tunnettu brändi, jonka järjestelmät ovat huippuluokkaa. Bose äänentoistojärjestelmään tehty investointi osoittaa asiakkaallesi, että vain paras on heille kyllin hyvää.

Case Study

Inspiroi asiakkaitasi ja kasvata myyntiä.

The Verve Hotel

Foundry Park Inn

Aloft

Ota yhteyttä

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle Mood:MEDIAN avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.