MOOD: TERVEYDENHUOLTOALA

TERVEELLINEN ANNOS MUSIIKKIA – JA MUUTA

Miellyttävä kokemus sekä toimivat käytännön järjestelyt tuovat potilaan hoidon uudelle tasolle. Moodin terveydenhuollon ratkaisut auttavat tarjoamaan rauhoittavan ja viihtyisän ympäristön potilaille ja henkilökunnalle.

MUSIIKKI

Valitsetpa minkä ratkaisun tahansa; Mood Mixin, Moodplayerin, musiikkikanavat tai kustomoidun musiikin; toimittajana me hoidamme lain mukaiset musiikkimateriaalin kopiointimaksut tekijänoikeusjärjestöille ja oikeudenhtijoille. Asiakkaana vastaat vain esityspaikkakorvauksista..

Lue lisää

TUOKSU

Tuoksujen on osoitettu vähentävän ahdistusta yli 60 % potilaista, joille ollaan tekemässä lääketieteellisiä toimenpiteitä. Auta potilaita ja henkilökuntaa rentoutumaan rauhoittavilla laventelin, vaniljan tai jasmiinin tuoksuilla, tai luo yrityksellesi oma tuoksu, joka vangitsee brändisi olemuksen.

Lue lisää

MOBIILIRATKAISUT

Vahvista sosiaalisen median strategiaasi. Moodin innovatiiviset mobiiliratkaisut luovat yhteyksiä ja tuottavat arvokkaan yhteenkuuluvuuden tunteen.

Lue lisää

ÄÄNI- & PEITEÄÄNIRATKAISUT

Suojaa yksityisyyttä peiteääniratkaisujen avulla. Hyödynnä alan johtajien, kuten Klipschin ja Bosen, kohtuuhintaisia ja luotettavia kaupallisia äänentoistolaitteita. Suunnittelu, asennus ja paikallinen palvelu – tarjoamme avaimet käteen -ratkaisuja, joihin yrityksesi voi luottaa.

Lue lisää

Case Study Results

Engage customers. Grow your business.

Franciscan Health

Fresh Dental

Atlanta South

Ota yhteyttä

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle Mood:MEDIAN avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.