MOOD:DIGITAL SIGNAGE

MAINOSTA. TIEDOTA.

VIIHDYTÄ.

Yksilöllisistä malleista räätälöityyn visuaaliseen sisältöön, digitaalisiin mainostauluihin ja virtuaalisiin näyttöihin – Moodin visuaaliset ratkaisut saavat asiakkaasi näkemään liiketoimintasi uudessa valossa.

digital signage, electronic signage, digital sign software
MIKSI VALITA MOODIN DIGITAL SIGNAGE -RATKAISU

Näe mahdollisuutesi. Mainosta, tiedota, viihdytä asiakkaitasi. Lukemattomia mahdollisuuksia ja huomattavia tuloksia Moodin digital signage -ratkaisuilla. Mood tarjoaa täydellisen yhdistelmän järjestelmäsuunnittelua, ohjelmistoja, laitteistoja, sisältöä, palveluja ja tukea. Mood on luotettavin ja edullisin valinta digital signage -kumppaniksi.

  • MARKKINOIDEN JOHTAVAT VAIHTOEHDOT JOKA KOOSSA JA MITTAKAAVASSA
  • AMMATTILAISTASON MALLIT KAIKKIIN SOVELLUKSIIN
  • TÄYDEN PALVELUN SISÄLLÖNKEHITYS JA -HALLINTA
  • HELPPOKÄYTTÖINEN JA YKSINKERTAINEN KÄYTTÖLIITTYMÄ
  • TOIMITETTUINA, ASENNETTUINA JA KÄYTTÖVALMIINA
digital signage, electronic signage, digital sign software

SISÄLLÖNHALLINTA ON HELPPOA

Moodin digital signage -järjestelmät tarjoavat verkossa olevan sisällönhallinta-alustan, joka on nopea, luotettava ja helppokäyttöinen. Hyödynnä valmiita mallipohjia ja luo ammattilaistason mainoksia helposti yhdellä napin painalluksella. Aikatauluta ja muuta sisältöä lennossa. Luo huipputarkkoja, vaikuttaviin tuloksiin yltäviä markkinointikampanjoita.

Digital Menu Boards

Mood tarjoaa laajan valikoiman erilaisia digital signage -ratkaisuja, jotka sopivat kaikille toimialoille. Hyödynnä digitaalisia mallipohjiamme, mainosta kausituotteita ja rohkaise asiakkaitasi impulssiostoksiin. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lue miten voit parantaa myyntiä uudistamalla asiakaskokemusta.

video walls, digital signage, digital sign software

Video Walls

Lisää vau-efekti liiketoimintaasi ja omaksu uuden ulottuvuuden voima, jota asiakkaasi eivät unohda koskaan. Moodilta saat kaiken mitä tarvitset kestävän vaikutelman tekemiseen – laitteistot, ohjelmistot ja asennuksen.

Ota yhteyttä

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle Mood:MEDIAN avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.