TAUSTAMUSIIKKI

ENEMMÄN KAPPALEITA. ENEMMÄN VAIHTOEHTOJA. HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI.

Miksi Mood?

Musiikin voima on universaalia, mutta jokainen yritys on erilainen. Etsitpä tiettyä hittiä tai genreä, tai kenties osin tai täysin räätälöityä soittolistaa, niin meiltä löydät yrityksellesi sopivan taustamusiikkiratkaisun.

  • Alan ammattilaisten (ei algoritmien) suunnittelemat soittolistat
  • Sisältö on seulottu ja sopii yrityskäyttöön
  • Useita toimitusvaihtoehtoja
  • Huolto- ja tukipalvelut, mm. 24/7 puhelinpalvelu suomeksi ja englanniksi

Mood Mix

Mood Mix on selainpohjainen, striimaava musiikkiohjelma, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Lataa ohjelma ja luo erilaisia tunnelmia helposti ja vaivattomasti napin painalluksella.

Mood Mix - Music for Business
Music for Business - Mix Pro Desktop

Mood Mix Pro

Luotettava streaming-musiikkiratkaisu, joka toimitetaan StreamingPlusTM-alustan kautta. Nauti kaikista Mood Mixin ominaisuuksista ja eduista. Saat meiltä laitteen, johon musiikki on jo valmiiksi puskuroitu – näin varmistamme virheettömän kuuntelukokemuksen. Mood Mix Pro tekee musiikin suoratoistosta helppoa ja edullista.

Musiikkikanavat

Satoja ammattilaisten suunnittelemia soittolistoja. Tutustu musiikkikanaviimme – autamme sinua valitsemaan kanavat, jotka parhaiten ilmaisevat brändiäsi ja tukevat liiketoimintaasi.

Kustomoitu musiikki

Luomme yrityksellesi sopivan taustamusiikin mittatilaustyönä, kappale kappaleelta. Omalla ainutlaatuisella soundilla luot yhdenmukaisen kuvan brändistäsi eri toimipaikoissa, kaikkialla maailmassa.

Lyöttäydy yksiin musiikkisuunnittelijan kanssa ja kehitä kustomoitu soundi, joka tarjoaa ainutlaatuisen kuvan brändistäsi.

Voit valita musiikin toimituksen ja päivitykset netin kautta, striiminä, satelliitin kautta tai vaikka CD-levyllä. Musiikinsiirtotekniikkamme on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön ja Moodilta löytyy varmasti juuri sinulle sopiva, joustava ja luotettava vaihtoehto.

MUSIIKIN TOIMITUSVAIHTOEHDOT

MOODPLAYER

Monipuolinen ja helppokäyttöinen soitin, joka on saatavana myös monialuesoittimena. Selainpohjaisen soitin sopii niin isoihin kuin pieniinkin tarpeisiin. Moodplayeriin saa taustamusiikin lisäksi myös musiikkivideot ja/tai karaoken.

OTA YHTEYTTÄ

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle MOOD:MEDIA avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.