MOOD:RAVINTOLAT JA BAARIT

TÄYDELLINEN ASIAKASKOKEMUS

Kun muutat asiakaskokemusta, muutat lopputulosta. Mood palvelee maailmanlaajuisesti yli 100 000 ravintolaa, joten me ymmärrämme tarpeesi. Runsaasti valinnanvaraa. Kohtuulliset hinnat. Luotettavaa palvelua, kellon ympäri.

MUSIIKKI

Voit huoletta valita minkä musiikkiratkaisun tahansa, sillä vastuullisena toimijana me huolehdimme lain mukaisista musiikkimateriaalin kopiointimaksuista tekijänoikeusjärjestöille ja oikeudenhtijoille. Asiakkaana vastaat vain esityspaikkakorvauksista.

Lue lisää

DIGITAL SIGNAGE

Houkuttele asiakkaitasi ja paranna tuotteidesi näkyvyyttä Moodin digital signage -ratkaisuilla. Hyödynnä valmiita mallipohjilla. Selainpohjaisen sisällönhallinnan ansiosta käyttö on vaivatonta ja tehokasta ja päivitykset hoituvat muutamalla klikkauksella.

Lue lisää

SMOBIILIRATKAISUT

Vahvista sosiaalisen median strategiaasi. Moodin innovatiiviset mobiiliratkaisut luovat yhteyksiä ja tuottavat arvokkaan yhteenkuuluvuuden tunteen.

Lue lisää

ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Mahtava musiikki ansaitsee laadukkaan äänentoiston. Täydennä asiakaskokemus kohtuuhintaisilla ja luotettavilla, kaupalliseen ympäristöön suunnitelluilla laitteilla, joita löytyy mm. Klipshin ja Bosen valikoimista.
Lue lisää

Case Study Results

Engage customers. Grow your business.

Qdoba

Mama Fu’s

Dominic’s Casual Italian

JJ’s Red Hots

Ota yhteyttä

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle Mood:MEDIAN avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.