Olipa tähtäimessäsi edullinen taustamusiikkipalvelu tai kustomoitu musiikki. Moodilla on juuri sinun liiketoimintaasi ja budjettiisi sopiva musiikkiratkaisu

MUSIIKKIKANAVAT

Alan johtava pienten yritysten ja paikallisten brändien taustamusiikin tuottaja. Tutustu yli 160 musiikkikanavaamme. Ammattilaisten suunnittelemat kanavat sopivat joka yleisölle ja alalle.

KUSTOMOITU MUSIIKKI

Lyöttäydy yksiin musiikkisuunnittelijan kanssa ja kehitä kustomoitu soundi, joka tarjoaa ainutlaatuisen kuvan brändistäsi..

Kustomoitu soittolista auttaa ilmaisemaan brändisi henkeä ja luo yhdenmukaisen asiakaskokemuksen eri toimipaikkoihisi, kaikkialla maailmassa.

Mood Mix

Mood Mix on striimaava musiikkiohjelma, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Lataa ohjelma tabletillesi tai tietokoneellesi ja luo erilaisia tunnelmia helposti ja vaivattomasti selainpohjaisella käyttöliittymällä tai mobiilisovelluksellamme. Toimittajana me vastaamme lain mukaisista musiikkimateriaalin kopiointimaksuista tekijänoikeusjärjestöille ja oikeudenhtijoille. Asiakkaana vastaat vain esityspaikkakorvauksista tekijänoikeusjärjestöille.

Mood Mix Pro

Luotettava streaming-musiikkiratkaisu, joka toimitetaan StreamingPlusTM-alustan kautta. Nauti kaikista Mood Mixin ominaisuuksista ja eduista. Saat meiltä laitteen, johon musiikki on jo valmiiksi puskuroitu – näin varmistamme virheettömän kuuntelukokemuksen. Mood Mix Pro tekee musiikin suoratoistosta helppoa ja edullista.

MOODPLAYER

Monipuolinen ja helppokäyttöinen soitin, joka on saatavana myös monialuesoittimena. Selainpohjaisen soitin sopii niin isoihin kuin pieniinkin tarpeisiin. Moodplayeriin saa taustamusiikin lisäksi myös musiikkivideot ja/tai karaoken.

ÄÄNIVIESTINTÄ

Olipa kyse uusimmasta tarjouksesta kertominen, asiakkaiden muistuttaminen aukioloajoista tai kehotus tutustua myymäläsi Facebook-sivustoon, Moodin ääniviestintäratkaisut muuttavat audioviestinnän tehokkaaksi osaksi asiakaskokemusta.

MYYMÄLÄVIESTINTÄ-
RATKAISUT

Yhdistä kohdistetut viestit ja oikeanlainen musiikki ja vaikuta asiakkaittesi myyntihetken ostopäätöksiin.

OTA YHTEYTTÄ

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle MOOD:MEDIA avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.