Yritykset tarvitsevat laitteita sekä suunnittelu- ja asennuspalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan kaupallisen ympäristön erityisvaatimuksia. Kokemuksella ja asiantuntemuksella on väliä. Mood on suunnitellut ja asentanut enemmän AV-järjestelmiä, kuin kukaan muu koko maailmassa. Anna meidän valjastaa asiantuntemuksemme sinun käyttöösi.

ÄÄNENTOISTO

Mahtava musiikki ansaitsee laadukkaan äänentoiston. Kumppanuutemme johtavien valmistajien, kuten Bose Professional ja Klipsch kanssa, yhdistettynä asiantuntevaan ja ammattimaiseen suunnitteluun ja asennukseen takaavat parhaan mahdollisen äänentoiston kaiken kokoisille yrityksille kaikkialla.

INTEGROITU A/V

Integroitujen audiovisuaalisten järjestelmien saralla oikea ratkaisu on aina asiakaskohtainen. Asiantuntijamme yksinkertaistavat jopa kaikkein monimutkaisimpia AV-hankkeita. Käymme asiakkaan kanssa läpi koko prosessin suunnittelukonsultoinnista, laitteistoarviointiin ja hankintaan asti. Olipa projektisi suuri tai pieni, voit olla varma, että toteutamme sen ammattimaisesti.

MUSIIKIN TOIMITUSVAIHTOEHDOT

Valittavanasi on musiikin toimitus ja päivitykset netin kautta, striiminä, satelliitin kautta tai vaikka CD-levyllä. Erilaiset musiikinsiirtotekniikkamme on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön ja Moodilta löytyy varmasti juuri sinulle sopiva, joustava, luotettava ja innovatiivinen alusta.

PEITEÄÄNIRATKAISUT

Suojaa asiakkaiden tai potilaiden yksityisyyttä, rohkaise työntekijöiden yhteistyötä ja lisää keskittymistä sekä noudata HIPAA ja muita alan sääntöjä. Huomioitava erityisesti lääketieteellisissä, taloudellisissa, oikeudellisissa ja avokonttori ympäristöissä.

OTA YHTEYTTÄ

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle MOOD:MEDIA avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.