MOOD:RAHOITUSALA

JÄRKEVÄ INVESTOINTI. NÄKYVÄ TUOTTO.

Kun ääni ja kuva ovat kohdillaan, voit taata jatkuvan asiakastyytyväisyyden ja edistää kestävää brändiuskollisuutta. Mood palvelee yli 20 000:ta rahoituspalveluyksikköä, ja on luotettava neuvonantaja, kun asiakaskokemukseen investoimisesta halutaan saada suurin mahdollinen tuotto.

MUSIIKKI

Voit huoletta käyttää musiikkiratkaisujamme, sillä meillä on lupa-asiat kunnossa. Ei väliä minkä ratkaisun valitset, toimittajana me hoidamme lain mukaiset musiikki- ym. materiaalin kopiointimaksut tekijänoikeusjärjestöille ja oikeudenhtijoille. Asiakkaana vastaat vain esityspaikkakorvauksista.

Lue lisää

VISUAL SOLUTIONS

Hyödynnä visuaalisuuden voima. Investoi Moodin luotettavaan ja intuitiiviseen digital signage -järjestelmään. Selainpohjaisen sisällönhallinnan ansiosta käyttö on vaivatonta ja tehokasta.

Lue lisää

MOBIILIRATKAISUT

Edistä rahoituspalveluita mobiilimarkkinoinnilla. Lähetä kohdennettuja viestejä älypuhelimiin ja kerää arvokasta tietoa.

Lue lisää

TUOKSU

Erottaudu kilpailijoista. Vahvista brändisi imagoa tuoksumarkkinoinnin avulla.

Lue lisää

ÄÄNENTOISTO

Hyödynnä alan johtajien, kuten Klipschin ja Bosen, kohtuuhintaisia ja luotettavia kaupallisia äänentoistolaitteita. Suojaa asiakkaiden yksityisyyttä peiteääniratkaisujen avulla.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle Mood:MEDIAN avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.