MOOD:PIKARUOKARAVINTOLAT

PARANNA RUOKAILIJOIDEN VIIHTYVYYTTÄ. NOSTA ASIAKASKOKEMUS UUDELLE TASOLLE.

Pikaruokaravintoloiden asiakkaat odottavat ravintolalta muutakin, kuin tuoretta ruokaa pikaisesti pöytään kannettuna – he haluavat johdonmukaisen, nopean ja miellyttävän asiakaskokemuksen. Mood palvelee yli 70 000 pikaravintolapaikkaa, joten asiantuntemuksemme auttaa sinua ylittämään odotukset ja rakentamaan pysyvää asiakasuskollisuutta.

ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Mahtava musiikki ansaitsee laadukkaan äänentoiston. Täydennä asiakaskokemus kohtuuhintaisilla ja luotettavilla, kaupalliseen ympäristöön suunnitelluilla laitteilla, joita löytyy mm. Klipshin ja Bosen valikoimista.

Lue lisää

MUSIIKKI JA ÄÄNIVIESTINTÄ

Voit huoletta valita minkä musiikkiratkaisun tahansa, sillä vastuullisena toimijana me huolehdimme lain mukaisista musiikkimateriaalin kopiointimaksuista tekijänoikeusjärjestöille ja oikeudenhtijoille. Asiakkaana vastaat vain esityspaikkakorvauksista.

Lue lisää

DIGITAL MENU BOARDS

Houkuttele asiakkaitasi ja paranna tuotteidesi näkyvyyttä Moodin digital signage -ratkaisuilla. Hyödynnä valmiita mallipohjilla. Päivitä sisältö nopeasti muutamalla klikkauksella ja lisää myyntiä.

Lue lisää

MOBIILIRATKAISUT

Vahvista sosiaalisen median strategiaasi. Moodin innovatiiviset mobiiliratkaisut luovat yhteyksiä ja tuottavat arvokkaan yhteenkuuluvuuden tunteen.

Lue lisää

Case Study

Inspiroi asiakkaitasi ja kasvata myyntiä.

Mood TV For McDonald’s

Louisiana Fried Chicken

Jersey Mike’s

Ota yhteyttä

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle Mood:MEDIAN avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.