MOOD:VÄHITTÄISKAUPPA

INSPIROI ASIAKKAASI OSTAMAAN

Kun muutat asiakaskokemusta, muutat lopputulosta. Oikea kokemus johtaa kestäviin tuloksiin. Yhdistä oikea musiikki, oikea kuva ja oikea tuoksu ja luo ainutlaatuinen tunnelma, joka inspiroi asiakkaasi ostotuulelle.

MUSIIKKI

Valitsetpa minkä musiikkiratkaisun tahansa; Mood Mixin, Moodplayerin, musiikkikanavat tai kustomoidun musiikin; vastuullisena toimijana me huolehdimme lain mukaisista musiikkimateriaalin kopiointimaksuista tekijänoikeusjärjestöille ja oikeudenhtijoille. Asiakkaana vastaat vain esityspaikkakorvauksista.

Lue lisää

VÄHITTÄISKAUPAN DIGITAL SIGNAGE -RATKAISUT

Lisää vau-efekti liiketoimintaasi. Houkuttele asiakkaitasi ja paranna tuotteidesi näkyvyyttä Moodin digital signage -ratkaisuilla. Hyödynnä valmiita mallipohjilla. Selainpohjaisen sisällönhallinnan ansiosta käyttö on vaivatonta ja tehokasta ja päivitykset hoituvat muutamalla klikkauksella.

Lue lisää

MOBIILIRATKAISUT

Vahvista sosiaalisen median strategiaasi. Moodin innovatiiviset mobiiliratkaisut luovat yhteyksiä ja tuottavat arvokkaan yhteenkuuluvuuden tunteen.

Lue lisää

TUOKSU

Tuoksumarkkinoinnin avulla voi herättää tunteita sekä luoda tunnelmia ja siten vaikuttaa ostokäyttäytymiseen. Edistä kausituotteiden myyntiä, korosta ainutlaatuista teemaa tai ohjaa asiakkaita tietyille alueille myymälässä.

Lue lisää

ÄÄNIMAINONTA JA SULKUKUULUTUKSET

Mainosta. Tiedota. Viihdytä. Ole yhteydessä asiakkaisiisi ja vaikuta heidät ostopäätöksiinsä.

Lue lisää

ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Mahtava musiikki ansaitsee laadukkaan äänentoiston. Tarjoamme kohtuuhintaisia ja luotettavia kaupallisia äänentoistolaitteita sekä avaimet käteen -ratkaisuja, joihin yrityksesi voi luottaa.

Lue lisää

Case Study

Inspiroi asiakkaitasi ja kasvata myyntiä.

Pandora Jewelry

Primark

Cabela’s

Ota yhteyttä

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle Mood:MEDIAN avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.