MOOD:KAMPAAMOT & KAUNEUSHOITOLAT & KYLPYLÄT

LUO SADUNHOHTOINEN ASIAKASKOKEMUS JA SAA HEIDÄT PALAAMAAN.

Toistuvat vierailut. Korkea asiakastyytyväisyys. Pienet kustannukset.

Kun muutat asiakaskokemusta, muutat lopputulosta. Miellyttävä kokemus johtaa kestäviin tuloksiin. Luo ainutlaatuinen tunnelma, joka ilmentää brändiäsi ja puhuttelee asiakaskuntaasi, saaden heidät viihtymään, viipymään ja palaamaan takaisin.

DIGITAL SIGNAGE

Luo näyttöjen ja kuvien avulla miellyttävä ilmapiiri. Tiedota ja viihdytä. Hyödynnä valmiita mallipohjilla. Selainpohjaisen sisällönhallinnan ansiosta käyttö on vaivatonta ja tehokasta.

Lue lisää

MUSIIKKI

Voit huoletta valita minkä musiikkiratkaisun tahansa, sillä vastuullisena toimijana me huolehdimme lain mukaisista musiikkimateriaalin kopiointimaksuista tekijänoikeusjärjestöille ja oikeudenhtijoille. Asiakkaana vastaat vain esityspaikkakorvauksista.

Lue lisää

ÄÄNIMAINONTA

Yhdistä kohdistetut viestit ja oikeanlainen musiikki ja vaikuta asiakkaittesi ostopäätöksiin.
Lue lisää

TUOKSU

Tuoksumarkkinoinnin avulla voi herättää tunteita sekä luoda tunnelmia ja siten vaikuttaa asiakasviihtyvyyteen. Moodilta tuoksuratkaisut kaiken kokoisille tiloille.

Lue lisää

MOBIILIRATKAISUT

Vahvista sosiaalisen median strategiaasi. Moodin innovatiiviset mobiiliratkaisut luovat yhteyksiä ja tuottavat arvokkaan yhteenkuuluvuuden tunteen.
Lue lisää

ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Mahtava musiikki ansaitsee laadukkaan äänentoiston. Tarjoamme kohtuuhintaisia ja luotettavia kaupallisia äänentoistolaitteita sekä avaimet käteen -ratkaisuja, joihin yrityksesi voi luottaa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle Mood:MEDIAN avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.