MOOD:RESTAURANT MUSIC

OIKEA MUSIIKKI
OIKEA ASIAKASKOKEMUS
ENEMMÄN MAHDOLLISUUKSIA

Musiikin voima on universaalia, mutta jokainen yritys on erilainen. Ravintola, baari, pub, yökerho – Moodilta löydät varmasti juuri sinun liiketoiminnallesi sopivan ratkaisun. Hanki se oikea jo tänään.

Ravintolaympäristöön sopivalla Moodplayerillä soitat taustamusiikin, karaoken ja musiikkivideot samalta soittimelta. Voit tehdä omia soittolistoja tai hyödyntää satoja valmiita, taustamusiikkikäyttöön suunniteltuja soittolistoja, joita päivitetään automaattisesti.

”Tutustuimme eri toimittajiin, jolloin Mood Media erottui joukosta. He ymmärtävät tuotemerkkimme ja auttavat meitä asiakaskokemuksen luomisessa. Tuen ja paikallisten palvelujen tasoa ei vain löydy muilta palveluntarjoajilta. Mood tarjoaa enemmän, kuin vain mahtavaa musiikkia. He tarjoavat yritykselleni rakennetun ratkaisun.”
– Jonathan Luther, Proprietor/Musician – JJ’s Red Hots

Mood Mix

Mood Mix on musiikin suoratoistoratkaisu, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Valmiit soittolistat soveltuvat kaikenlaisille yrityksille ja erilaisten tunnelmien luominen onnistuu helposti ja vaivattomasti selainpohjaisella käyttöliittymällä tai mobiilisovelluksella.

Mood Mix Pro

Luotettava streaming-musiikkiratkaisu, joka toimitetaan StreamingPlusTM-alustan kautta. Nauti kaikista Mood Mixin ominaisuuksista ja eduista. Saat meiltä laitteen, johon musiikki on jo valmiiksi puskuroitu – näin varmistamme virheettömän kuuntelukokemuksen. Mood Mix Pro tekee musiikin suoratoistosta helppoa ja edullista.

Musiikkikanavat

The Power of Music. Satoja ammattilaisten suunnittelemia soittolistoja. Tutustu musiikkikanaviimme – autamme sinua valitsemaan kanavat, jotka parhaiten ilmaisevat brändiäsi ja tukevat liiketoimintaasi.

KUSTOMOITU MUSIIKKI

Lyöttäydy yksiin musiikkisuunnittelijan kanssa ja kehitä kustomoitu soundi, joka tarjoaa ainutlaatuisen kuvan brändistäsi.

Kustomoitu soittolista auttaa ilmaisemaan brändisi henkeä ja luo yhdenmukaisen asiakaskokemuksen eri toimipaikkoihisi.

MUSIIKIN TOIMITUSVAIHTOEHDOT

Riippumatta siitä, miten haluat musiikkisi, Moodilla on sinulle luotettavia ja innovatiivisia alustoja, jotka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön.

Case Studies

Katso mitä asiakkaamme kertovat Moodin ravintolamusiikista.

Growler’s

Qdoba

JJ’s Red Hots

OTA YHTEYTTÄ

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle MOOD:MEDIA avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.