:KARAOKE

Kasvata kannattavuutta. Luo asiakasvirtaa. Lisää viihtyvyyttä. Yhtenä digitaalisen karaoken pioneereistä toimitamme sinulle kokemuksella suunnitellun karaokesoittimen taustamusiikilla, musiikkivideoilla ja mainostimella varustettuna. Tutustu ylivertaisiin paketteihimme alla.

Cover Karaoke

Cover Karaoke on uusin tulokas Suomen karaokemarkkinoilla. Paketin taustalla vanhan klassikon, Power-Karaoken tuotantotiimi, ja laatu on sen mukaista. Cover karaoke kasvattaa katalogiaan noin 60:n kappaleen verran vuodessa. Tuotantoon valitaan niin uutuuksia kuin klassikoitakin. Lisänä listalla mukana toinen kotimaisia videoita tuottava pikkupaketti, Zoom Finnish Karaoke.

Kappalemäärä 210+

Cover Karaoke + ZOOM Finnish karaoke
Päivitys Zoom Finnish Karaoke 042020

Sunfly Karaoke

Sunfly on yksi maailman tunnetuimmista karaoke brandeista. Sunfly:n laatu on erinomainen ja pakettiin päivitetään viimeisimpiä hittejä useamman kerran vuodessa. Katalooki sisältää kaiken tarvitsemasi evergreeneistä uusiin listahitteihin. Sunfly on saatavana myös On Demand pakettina. On Demand on joustavampi tapa tarjota asiakkaille karaoke-elämyksiä, sillä sen hinnoittelu perustuu laulukertoihin kiinteän kuukausihinnan sijaan.

Kappalemäärä 15000+

MOOD Sunfly Karaoke
Päivitys Sunfly Karaoke 072019

 

MOOD Zoom Karaoke On Demand

Zoom Karaoke on UK:n numero yksi karaoketoimittaja yksityisillä markkinoilla. Zoom karaokevideoiden soundi on erinomainen ja pakettiin päivitetään viimeisimpiä hittejä useamman kerran vuodessa. On Demand -paketti sisältää kaiken tarvitsemasi evergreeneistä uusiin listahitteihin. On Demand on joustavampi tapa tarjota asiakkaille karaoke-elämyksiä, sillä sen hinnoittelu perustuu laulukertoihin kiinteän kuukausihinnan sijaan.

Kappalemäärä 6600+

MOOD Zoom Karaoke On Demand
Päivitys Zoom Karaoke On Demand 042020

 

MOOD Zoom Karaoke S

Zoom Karaoke on UK:n numero yksi karaoketoimittaja yksityisillä markkinoilla. Zoom karaokevideoiden soundi on erinomainen ja pakettiin päivitetään viimeisimpiä hittejä useamman kerran vuodessa. S-paketti sisältää lauletuimmat ulkomaiset hitit kaikki tyylilajit kattaen.

Kappalemäärä 1750+

MOOD Zoom Karaoke S
Päivitys Zoom Karaoke S 042020

 

MOOD Zoom Karaoke L

Zoom Karaoke on UK:n numero yksi karaoketoimittaja yksityisillä markkinoilla. Zoom karaokevideoiden soundi on erinomainen ja pakettiin päivitetään viimeisimpiä hittejä useamman kerran vuodessa. L-paketti sisältää kaiken tarvitsemasi evergreeneistä uusiin listahitteihin.

Kappalemäärä 6600+

MOOD Zoom Karaoke L
Päivitys Zoom Karaoke L 042020

 

MOOD All In One Karaoke

All In One paketti on nimensä mukaisesti kaiken sisältävä karaokejättiläinen. Yli kymmenentuhannen kappaleen joukossa on laaja valikoima eri tuottajien versioita vanhoista tutuista klassikoista, mutta myös suuri määrä uutta ja erilaista laulettavaa. Paketti sisältää kappaleita mm. seuraavilta tuottajilta: Karaoketähti, Finnkaraoke, Powerkaraoke, Hevikaraoke, Laulava Koira, Magnum, Pocket Karaoke & The Karaoke Channel.

Kappalemäärä 11.720+

MOOD MEDIA ALL IN ONE karaoke
Päivitys All In One 042020

The Karaoke Channel

Ammattilaisten Stingraynäkin tuntema, tuhansia korkealaatuisia ulkomaisia karaokekappaleita sisältävä setti. Kappaleita löytyy popista rockin kautta countryyn kaikkine klassikoineen.

Kappalemäärä 13.550+

The Karaoke Channel

Hevikaraoke

Hevikaraoke on takuuvarma vetonaula raskaan sarjan lauluiltamiin. Kattava biisilista tarjoaa rankkaa laulettavaa Sabbath- ja Zeppelin-klassikoista Dion ja Panteran kautta System of a Downiin, Nightwishiin ja Children of Bodomiin.

Kappalemäärä 950+

Hevikaraoke

MOOD Lasten Karaoke

Hyvä teemapaketti kaikille niille joiden viihdytettävänä on myös perheen pienimpiä. Paketti sisältää tunnettuja suomalaisia lasten lauluja, hyvillä taustoilla tottakai!

Kappalemäärä 130+

MOOD MEDIA Lasten Karaoke