:KARAOKE

Kasvata kannattavuutta. Luo asiakasvirtaa. Lisää viihtyvyyttä. Yhtenä digitaalisen karaoken pioneereistä toimitamme sinulle kokemuksella suunnitellun karaokesoittimen taustamusiikilla, musiikkivideoilla ja mainostimella varustettuna. Tutustu ylivertaisiin paketteihimme alla.

Cover Karaoke

Cover Karaoke on uusin tulokas Suomen karaokemarkkinoilla. Paketin taustalla vanhan klassikon, Power-Karaoken tuotantotiimi, ja laatu on sen mukaista. Cover karaoke kasvattaa katalogiaan noin 60:n kappaleen verran vuodessa. Tuotantoon valitaan niin uutuuksia kuin klassikoitakin. Lisänä listalla mukana toinen kotimaisia videoita tuottava pikkupaketti, Zoom Finnish Karaoke.

Kappalemäärä 380

Cover Karaoke + ZOOM Finnish karaoke
Päivitys Zoom Finnish Karaoke 042020
Päivitys Cover Karaoke 092022

 

Sunfly Karaoke

Sunfly on yksi maailman tunnetuimmista karaoke brandeista. Sunfly:n laatu on erinomainen ja pakettiin päivitetään viimeisimpiä hittejä useamman kerran vuodessa. Katalooki sisältää kaiken tarvitsemasi evergreeneistä uusiin listahitteihin. Sunfly on saatavana myös On Demand pakettina. On Demand on joustavampi tapa tarjota asiakkaille karaoke-elämyksiä, sillä sen hinnoittelu perustuu laulukertoihin kiinteän kuukausihinnan sijaan.

Kappalemäärä 15000+

MOOD Sunfly Karaoke
Päivitys Sunfly Karaoke 072019

 

MOOD Zoom Karaoke On Demand

Zoom Karaoke on UK:n numero yksi karaoketoimittaja yksityisillä markkinoilla. Zoom karaokevideoiden soundi on erinomainen ja pakettiin päivitetään viimeisimpiä hittejä useamman kerran vuodessa. On Demand -paketti sisältää kaiken tarvitsemasi evergreeneistä uusiin listahitteihin. On Demand on joustavampi tapa tarjota asiakkaille karaoke-elämyksiä, sillä sen hinnoittelu perustuu laulukertoihin kiinteän kuukausihinnan sijaan.

Kappalemäärä 7000

MOOD Zoom Karaoke On Demand
Päivitys Zoom Karaoke On Demand 092022

 

MOOD Zoom Karaoke S

Zoom Karaoke on UK:n numero yksi karaoketoimittaja yksityisillä markkinoilla. Zoom karaokevideoiden soundi on erinomainen ja pakettiin päivitetään viimeisimpiä hittejä useamman kerran vuodessa. S-paketti sisältää lauletuimmat ulkomaiset hitit kaikki tyylilajit kattaen.

Kappalemäärä 1850+

MOOD Zoom Karaoke S
Päivitys Zoom Karaoke S 092022

 

MOOD Zoom Karaoke L

Zoom Karaoke on UK:n numero yksi karaoketoimittaja yksityisillä markkinoilla. Zoom karaokevideoiden soundi on erinomainen ja pakettiin päivitetään viimeisimpiä hittejä useamman kerran vuodessa. L-paketti sisältää kaiken tarvitsemasi evergreeneistä uusiin listahitteihin.

Kappalemäärä 7000

MOOD Zoom Karaoke L
Päivitys Zoom Karaoke L 092022

 

MOOD Lasten Karaoke

Hyvä teemapaketti kaikille niille joiden viihdytettävänä on myös perheen pienimpiä. Paketti sisältää tunnettuja suomalaisia lasten lauluja, hyvillä taustoilla tottakai!

Kappalemäärä 130+

MOOD MEDIA Lasten Karaoke