MOOD:MUSIIKKIKANAVAT

SATOJA AMMATTILAISTEN SUUNNITTELEMIA SOITTOLISTOJA

Musiikin voima on universaalia, mutta jokainen yritys on erilainen. Siksi Mood tarjoaa useita eri taustamusiikkimahdollisuuksia, joista löytyy myös sinun liiketoiminnallesi, brändillesi ja budjetillesi sopiva ratkaisu. Moodin musiikkikanavat sekä soittolistat ovat ammattilaisen suunnittelemia ja niistä löytyy sopivat joka alalle ja yleisölle.

Autamme sinua valitsemaan kanavat, jotka ilmaisevat parhaiten brändiäsi ja tukevat liiketoimintaasi sekä sopivat asiakkaidesi mieltymyksiin. Voit valita suosikkisi yli 160: stä, ammattilaisten suunnittelemasta, taustamusiikkikäyttöön luodusta musiikkikanavasta.

  • Enemmän kappaleita, vähemmän toistoa
  • Yrityksille, ammattikäyttöön tarkoitettu. Hyödynnä ammattilaisten suunnittelemia soittolistoja, joiden kappaleista maksetaan lain mukaiset korvaukset tekijänoikeusjärjestöille.
  • Ei mainoksia tai muita keskeytyksiä
  • Nopea toimitus ja päivitykset

TEKNOLOGIA

  • Luotettava musiikin toimitusvaihtoehto
  • CValitse musiikin toimitus ja/tai päivitykset netin kautta, striiminä, satelliitin kautta tai vaikka CD-levyllä, mikäli toimipaikassasi ei ole toimivaa nettiyhteyttä.
  • Yhdistä musiikki ja myymäläviestintä ja luo oma brändätty kanava.
  • Asenna itse tai anna ammattilaisen auttaa
  • Meiltä myös ratkaisut äänentoistoa varten
MUSIIKIN TOIMITUSVAIHTOEHDOT

Riippumatta siitä, miten haluat musiikkisi, Moodilla on sinulle luotettavia ja innovatiivisia alustoja, jotka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön.

HALLINTASIVUSTOE

Haluatko hallita musiikkiasi ja ääniviestejäsi? Ei ongelmaa. Selainpohjaisella musiikin ja viestien sisällönhallintajärjestelmällä voit ohjata musiikkia ja ääniviestejä. Kirjautumalla suojatulle sivustolle pääset hallitsemaan yrityksesi soittolistoja ja luomaan musiikin ja/tai ääniviestien päivittäisiä aikatauluja. Voit ohjelmoida laitteesi etänä ja mm. estää kappaleita ja/tai muusikkoja, joita et halua soittaa yrityksesi tiloissa.

Turvallisuus

Hallintasivustolla tilisi tiedot ja asetukset on suojattu salasanalla. Sinä päätät, kuka muu organisaatiostasi saa pääsyn hallintasivuston tietoihin.

Joustavuus

Perusaikataulu varmistaa, että musiikkisi soi viikosta toiseen silloin, kun sen pitää soida. Erityistapahtumien, juhlapyhien ja vapaapäivien ajaksi voit luoda poikkeuksen perusaikatauluun. Soittimessa on kaksi aluetta, mikä mahdollistaa kaksi erilaista soittolistaa, joita voit hyödyntää joustavasti.

Skaalautuvuus

Hallitse yrityksesi toimipisteiden laitteita yhdeltä tililtä. Useiden viestien lataaminen järjestelmään ja joustava ryhmittely mahdollistavat tehokkaan viestien ajastuksen.

Läpinäkyvyys

Selaa soittolistojen kappaleita ja artisteja. Tarkastele sivustosi ääniviestejä. Tarkista ja vahvista taustamusiikin ja ääniviestien aikataulutukset.

Raportointiominaisuudet

Hallintasivustolla voit ajaa laitteistasi erilaisia raportteja. Voit esim. tarkistaa laitteiden verkkoyhteydet tai todeta äänimainosten soittokerrat.

Näytteet

90s Alternative Rock

by 90s Alternative Rock | Foo Fighters, Soundgarden, Nirvana, Hole, Garbage, Beastie Boys, Alice In Chains, Portishead, Bjork, Oasis

Country Music One

by Country Hits from the ‘90s to Today | George Strait, Alabama, Garth Brooks, Reba McEntire, Alan Jackson, Tim McGraw, Merle Haggard, Faith Hill, Ronnie Milsap, Randy Travis

Adult Contemporary

by Current Adult Contemporary Hits | Andy Grammer, Taylor Swift, Echosmith, Ed Sheeran, Hozier, Colbie Caillat, Sam Hunt, Kelly Clarkson, X Ambassadors, KT Tunstall

Hot R&B

by Hot R&B | Musiq Soulchild, Robin Thicke, R. Kelly, Luther Vandross, Beyoncé, Whitney Houston, Mary J. Blige, Rahsaan Patterson

Case Study

Inspiroi asiakkaitasi ja lisää myyntiä.

Qdoba

IKEA

Growler USA

Ota yhteyttä

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle Mood:MEDIAN avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.