MOOD:KUSTOMOITU MUSIIKKI

ILMAISE BRÄNDISI HENKEÄ.

LUOMME JUURI SINUN YRITYKSELLESI JA LIIKETOIMINNALLESI SOPIVAN TAUSTAMUSIIKIN MITTATILAUSTYÖNÄ,
KAPPALE KAPPALEELTA.

Lyöttäydy yksiin musiikkisuunnittelijan kanssa ja kehitä kustomoitu soundi, joka tarjoaa ainutlaatuisen kuvan brändistäsi, ja luo näin yhdenmukainen asiakaskokemus eri toimipaikoissasi kaikkialla maailmassa

MITEN SE TOIMII

Brändätty musiikki suunnitellaan tehtävää varten nimetyn musiikkisuunnittelijan ja asiakkaan kanssa yhteistyössä. Prosessi alkaa kohdeasiakkaan brändiin, toimialaan, myymälään sekä asiakasryhmiin tutustumisella.

Brändiin tutustumisen jälkeen määritellään musiikin rooli, tavoiteltu tunelma sekä musiikin tavoitteet (esim. myynnin lisääminen, viihtyvyystekijät, asioinnin rytmittäminen tms), jonka jälkeen varsinainen musiikkisuunnittelu voidaan aloittaa. Kun asiakas on hyväksynyt musiikkityylimäärittelyn, musiikkisuunnittelija luo demolistat, joita muutetaan ja korjataan asiakkaan toiveiden mukaan. Brändättyä musiikkia hiotaan niin kauan, kuin se on tarpeellista.

  • Käytettävissäsi on musiikkisuunnittelun ammattilaiset
  • Brändätyn soittolistan/-listojen päivitykset sopimuksen mukaan tai yrityksesi tarpeen mukaan

 

TEKNOLOGIA

  • Luotettava musiikin toimitusvaihtoehto
  • Valitse musiikin toimitus ja/tai päivitykset netin kautta, striiminä, satelliitin kautta tai vaikka CD-levyllä, mikäli toimipaikassasi ei ole toimivaa nettiyhteyttä.
  • Yhdistä kustomoitu musiikki ja myymäläviestintä ja luo oma brändätty kanava.
  • Asenna itse tai anna ammattilaisen auttaa
  • Meiltä myös ratkaisut äänentoistoa varten
MUSIIKIN TOIMITUSVAIHTOEHDOT

Valittavanasi on musiikin toimitus ja päivitykset netin kautta, striiminä, satelliitin kautta tai vaikka CD-levyllä. Erilaiset musiikinsiirtotekniikkamme on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön ja Moodilta löytyy varmasti juuri sinulle sopiva, joustava, luotettava ja innovatiivinen alusta.

HALLINTASIVUSTO

Haluatko hallita musiikkiasi ja ääniviestejäsi? Ei ongelmaa. Selainpohjaisella musiikin ja viestien sisällönhallintajärjestelmällä voit ohjata musiikkia ja ääniviestejä. Kirjautumalla suojatulle sivustolle pääset hallitsemaan yrityksesi soittolistoja ja luomaan musiikin ja/tai ääniviestien päivittäisiä aikatauluja. Voit ohjelmoida laitteesi etänä ja mm. estää kappaleita ja/tai muusikkoja, joita et halua soittaa yrityksesi tiloissa.

Turvallisuus

Hallintasivustolla tilisi tiedot ja asetukset on suojattu salasanalla. Sinä päätät, kuka muu organisaatiostasi saa pääsyn hallintasivuston tietoihin.

Joustavuus

Perusaikataulu varmistaa, että musiikkisi soi viikosta toiseen silloin, kun sen pitää soida. Erityistapahtumien, juhlapyhien ja vapaapäivien ajaksi voit luoda poikkeuksen perusaikatauluun. Soittimessa on kaksi aluetta, mikä mahdollistaa kaksi erilaista soittolistaa, joita voit hyödyntää joustavasti.

Skaalautuvuus

Hallitse yrityksesi toimipisteiden laitteita yhdeltä tililtä. Useiden viestien lataaminen järjestelmään ja joustava ryhmittely mahdollistavat tehokkaan viestien ajastuksen.

Läpinäkyvyys

Selaa soittolistojen kappaleita ja artisteja. Tarkastele sivustosi ääniviestejä. Tarkista ja vahvista taustamusiikin ja ääniviestien aikataulutukset.

Raportointiominaisuudet

Hallintasivustolla voit ajaa laitteistasi erilaisia raportteja. Voit esim. tarkistaa laitteiden verkkoyhteydet tai todeta äänimainosten soittokerrat.

Tässä joitain brändejä, jotka ovat antaneet Moodin kehittää oman ainutlaatuisen soundinsa.

Mood Custom Music Clients

Case Study Results

Engage customers. Grow your business.

Qdoba

IKEA

Growler USA

Ota yhteyttä

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle Mood:MEDIAN avulla. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Mikäli asiasi koskee esim. laskutusta tai huoltoa, ota meihin yhteyttä yläreunan Ota yhteyttä -linkin kautta.

 

Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, suostut siihen, että Mood Median edustaja ottaa sinuun yhteyttä.